in

A Modern Villa ‘Cs House’ In Spanish Mountains

The residence is situated on a long, slim parcel, accessed on the north-facing side. From this point, the website appears onto the Sierra Calderona mountain, which in part provided inspiration for the task. The key focus was to occupy the plot using a collection of volumes, putting them in a way that would provide all areas with double ventilation.

€œThis double glazing makes possible the viewing of the entire plot from your access to its final limit, where the outdoor pool is situated, claims architect Antonio Altarriba Comes. Comes desired all areas to relate to each other, leading to the development of a coherent and continuous framework and internally when designing the villa. To accomplish this, the volumes of the ‘Cs House’ were constructed throughout the patio that welcomes the backyard into the home, evoking a feeling of infinite space.

What do you think?

14 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Leave a Reply