in

A Family House Overlooking Barcelona By BC Estudio

Barcelona-based architects, a vertical house was designed by BC Estudio with a wooden slat facade for a family located in the north of town.
Featuring a wooden slatted facade, “House in Pedralbes” was thought to represent the vertical temperament of the Catalan capital’s hilly terrain. The place on a busy ring road led the architects to prioritize the reduction of noise pollution surrounding sea and while ensuring panoramic views over the town. Containing wine cellar a machine room and fitness center in addition to a pool and terraces, the residence provides a tranquil and roomy backdrop letting its inhabitant’s ideal closeness to nature. “The contrast between the wood and bush-hammered concrete with woodwork constructions that are substantial functions to incorporate the home together with the garden and its setting,” state the architects.



Hand-Crafted Moon and Planet Lamps Add a Twisting Divine Touch to Any Room

Lovely Floral Paintings Drawn in Every Part of This Little Polish Village